Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Példátlan, amit Orbán Ráhel tett

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről




Kormányrendelet szabályozza, ki mehet az Operaház Királyi Páholyába.
Görög Ibolya szerint még nem volt rá példa, hogy családtagokat is bevigyenek az Operaház Királyi Páholyába, arra végképp nem, hogy barátokat. Az ismert protokollszakértő a Klubrádióban mondta ezt arra reagálva, hogy a kormányfő legidősebb lánya, Ráhel svájci iskolatársaival pezsgőzött a közjogi méltóságoknak fenntartott páholyban.

Mint mondta, csak az államfő, a kormányfő, a házelnök és velük hasonló rangú vendégeik használták a páholyt állami ünnepségeken. Egy kormányrendelet szerint családtagok is beülhetnek, de eddig csak házaspárokra volt példa arra nem, hogy más családtagokat bevittek volna. Nekik a Krályi Páholy melletti testőrpáholyt szokták fenntartani, ide emellett volt államfők és volt miniszterelnökök is be szoktak ülni. Görög Ibolya hozzátette, szerinte jó ízlés kérdése, hogy valakik ezzel visszaél vagy sem. Korábban egyébként a Fidelio kulturális portál is arról írt, hogy a királyi páholyba "ma is mindössze négy ember teheti be a lábát: a köztársasági elnök, a miniszterelnök, a házelnök és a takarítónő".


Forrás: hir24.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése